2013-03-23 10:41:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Úgy érzi, lemaradásban van

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába folytat struccpolitikát. Ha végre nem hajlandó tudomást venni a problémákról, melyek a kapcsolatát felhőzik, akkor nagyon hamar légüres térben találhatja magát. A társa csak addig támasz, amíg ön is az. Fő a kölcsönösség!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meg kellene próbálnia az igényeit az anyagi lehetőségeihez igazítani. Ha ez sikerül, akkor bízvást remélheti pénzügyei helyre billenését. De egyedül ez sem megy. Vonja bele a társát is a probléma megoldásába! Ő is felelős.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma végre kialudhatja magát, és már ettől is érzi, hogy az erő visszatért a testébe. Ha a tavaszi fáradtságot még egy kis vitaminkúrával is kezeli, és friss zöldségeket is az étrendjébe iktat, akkor egyenesen csodákra lehet képes.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Annyi feladat vár önre a háztartásban, hogy szinte nem is tudja, mivel kezdje a munkát. Szerencsére nem csak saját magára számíthat: vannak még ön mellett, akik készségesen segítenének. Csak legyen a kéznél kapanyél, söprű, stb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem hiába süt uralkodó bolygója, a nap egyre erőteljesebben, önbe is lassan visszatér az erő. Talán el sem hagyta igazából. Most érezheti, hogy újra a régi önmaga lett. Azért a sportokkal csak legyen még óvatos! Lazítson, melegítsen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, lemaradásban van. A tavasz egyre langyosabb napokat hoz, ön pedig még mindig nem érzi magát elég fittnek, a lengébb ruhákhoz. Ma végre nagy elhatározásra jut a fogyókúrát illetően. Csak legyen is kitartó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon egy kapcsolata kerülhet a középpontba. Úgy érzi, valakitől eltávolodott, és ebben talán ön is ludas kissé. Ma lehetősége lesz rá, hogy változtasson ezen. Sok mindent megbeszélhetnek. Nem is mindent szavakban.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Boldog és vidám lehet a mai napja. Ez annak is köszönhető, hogy végre sikerül céltalanul eltöltenie. A célok, ügyek, bajok, számlák, tervek mind-mind csak arra jók, hogy a lét alapvető mézéről megfeledkezzen. Ma inkább ízlelgesse!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szinte magától oldódhat meg egy problémája, amiről pedig már azt hitte, hogy egész életén át üldözni fogja. Pedig lehet, hogy inkább maga húzta magára a bajt. Ha sikerül elengednie, végre fellélegezhet. Ne rágódjon régmúlt dolgokon!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Családi programra készül, ám pechjére semmi nem úgy alakul, mint azt eredetileg eltervezte. De ez nem ok arra, hogy szomorkodjon. Sőt! Lehet, hogy éppen így lesz jobb. Ha rugalmas, akkor ma lehet élete legnagyobb kalandjában része.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma akár bevallja, akár nem lustálkodó kedvében van. Ezért nem is baj, ha a családtagjaival is elnézőbb, és tőlük sem várja el, hogy egész nap takarítsanak. Ha inkább olvasni, tévézni, játszani van kedve, akkor a takarítás is várhat akár holnapig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A téli sötét időknek vége, ön mégis lehangolt. Talán úgy érzi, a kedvese nem törődik eleget magával. Vagy lehet, hogy éppen a túlzott törődésből van már elege. Ez esetben adjanak egy kis szabadságot egymásnak! Szeretni csak így lehet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: